2012 så här långt …

Efter att ha gjort mer än 100 gigg per år mina två första år som ståuppare, har jag i inledningen av detta mitt tredje år tagit det lugnare. Jag har gjort dussinet fullt – tolv stycken – på åtta olika ställen runt om. Jag har dessutom haft fullt upp med att boka och planera mina kvällar på festivalerna i Brighton och Edinburgh.

Mina gigg har genomförts i Stockholmstrakten och Södertälje, men även Falun och Sundsvall. I Falun hade jag glädjen att få köra med en för mig ny bekantskap som jag hört mycket gott om, Martin Soneby. I Sundsvall delade jag scenen med bland andra Per-Robin Gustafsson och David Druid. Jag är väldigt nöjd med båda giggen. Ett klipp från Sundsvall kommer att komma upp framöver.

Vad gäller Brighton och Edinburgh är allt nu ordnat. Lokalerna är klara, och för Brighton har jag även satt lineupen för de flesta kvällarna. Det hela kommer att genomföras under namnet The Dirty Uncle Comedy Roadshow, ett namn som passar bra in i det jag vill göra. En lite mer skruvad show med udda komiker. Några brittiska vänner kommer at hoppa in och göra gästspel dessutom.

Närmast kommer jag att uppträda 16 mars, på premiären av den nystartade klubben på Brasserie P i Göteborg. Platsen är Quality Hotel Panorama. Därefter är det El Mundo i Stockholm, innan Dirty Uncle Comedy Roadshow gör sitt första nedslag i myllan – i Norrköping 22 mars. 29 mars är det Göteborg igen, den här gången på GBG Comedy. Vårens höjdpunkt är dock besöket på SIN Club i Kreutzberg i Berlin, där jag ska uppträda 5 april.

Så ser den närmaste tiden ut. Hoppas få träffa några av er framöver, och hoppas att jag kan få några av er att skratta även under 2012.

/T

[bloggar] tomas ahlbeck, Kista, Ärvinge, Martin Soneby, Berlin, comedian, komiker, Edinburgh, Brighton, Fringe, humor, Norrare Comedy Club, David Druid, stand up, standup [/bloggar]

Intressant.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *